Jdi na obsah Jdi na menu

Kuro-1.kapitola

18. 7. 2016
 

Kuro-1.kapitola

 

Bydlím ve výzkumném centru s mými přáteli s Iyori,Rikou,Teijim a Akim.

Iyori (17) je jako naše máma vaří,pomáhá nám je velmi zodpovědná.Za to já jsem takový smíšek neustále se usmívám a dělám si ze všeho legraci,ale když se naštvu tak jsem úplně jiná,jako úplně jiný člověk,aspoň to říkají mí přátelé.Každý má svou temnou stránku.

Rika (15) je jako naše mladší sestra často si hraje je energetická a veselá,ale myslím to doslova je hodně malá taková malá panenka každý si ji zamiluje.

Teiji (18) je jako Iyori zodpovědný a vůdce týmu bez něj by jsme se také neobešli je nejlepší ve vyrábění a vylepšování.Skoro pořád se nezastaví pořád má něco na práci a to mám na něm ráda,že nám tak pomáhá.Mám ho ráda,ale jako rodinu a přítele nemiluji ho jako kluka.Hodně ho obdivuji.

Aki (16) je taky hodně energetický a smíšek jako já je hodně rád s někým zápasí často někde vyvolává rvačky když se nudí,když ho někde vyzve tak stojí za to.

 

Centrum leží ve prostředu velkého území spíš několik měst spojených do jednoho území.Žije tu spoustu lidí a v centru také,ale my jsme jakoby nejlepší tým v centru.Dříve toto území neexistovalo,dříve existovalo spousty měst a vesnic všude vládl mír a harmonie,ale jednoho se začali objevovat oni.

Myslím tím co my lidé nazýváme „Shinigami “.

Shinigami jsou bytosti,které jí lidi.Jsme jejich potrava.Shinigami mají dvě formy jednu svou,která vypadá jako velký stín s obrovskými dvěmi kosami,tím zabíjejí lidí a pak je sní.Shinigami se dá zabít jedině speciálnímí zbraněmi,které my máme v centru.Druhá forma je lidská.Lidé dokonce nepoznají kdo je člověk a kdo ne,protože Shinigami mají schopnost napodobovat lidské emoce,dokonale obelstí člověka a pak ho zabijí a sní.V centru máme jednou za měsíc kontroly pod speciálními přístroji kde se pozná kdo je člověk a kdo jeShinigami.Jenže asi už rok ty přístrojí nefungují,protože se nějak porouchali a nikdo to ještě nestihl opravit.Protože tyto přístroje se stavěli několik let.

My lidé jsme postupem času postavili velké území s velkými štíty ze všech stran.Štíty nás mají ochránit před nimi.

 

Ležela jsem zrovna na posteli a přemýšlela nad svým minulým život.

 

,,Kdo doopravdy jsem? Co jsem vůbec zač? Kdo byli mí rodiče? Měla jsem nějaké sourozence a nebo jsem byla jedináček? Tolik otázek a na žádnou neznám odpověď.“

 

,,Ale nyní jsem Kuro a budu se snažit jí být i nadále!“

 

Hlava mi z toho skoro praskla.Najednou začal houkat výstražní poplach to znamená,že někdo se dostal na naše území.Rychle jsem si stoupla a šla pro svou vlastnoručně vyrobenou katanu.Pak jsem rychle pádila po schodech dolů až k východu.

 

Když jsem vyšla ven tak jsem se rychle vydala do vedlejší budovy do centra.Rychle jsem musela najít ostatní určitě něco vyráběli.

Vydala jsem se do hlavní haly jenže tam nikdo nebyl.Nikde nikdo,pak jsem co nejrychleji vyběhla po shodech do nejvyššího patra kde měl náš tým speciální pracovnu.Jenže nikoho jsem tam nespatřila.

 

,,Sakra kde mohou být?!“

 

Nakonec mě napadlo se jít podívat do druhého křídla kde má ředitel svou pracovnu + pár dalších místností.Rychle jsem tam vtrhla a spatřila je tam + ředitele a několik dalších zaměstnanců.

Byla jsem celá udýchaná a zpocená.

 

,,Omlouvám se za vyrušení,ale rychleji to nešlo.“

 

Ředitel se usmál a spustil.

 

,,To nevadí Kuro právě začínáme.“

 

Pak nasadil vážnou tvář.

 

,,Jak všichni víte zvolal jsem vás proto,protože nás napadl vetřelec,ale nejen takový,ale rovnou Shinigami,který tu už musel být aspoň přes rok kvůli přístrojům jsme ho nezpoznali a to je ovšem srdce rvoucí.Shinigamiodstranil štíty a pouští sem další Shinigami a to nesmíme dovolit! Musíme je zničit! Takže víte co máte dělat.“

 

Nemohla jsem tomu uvěřit Shinigami a tady to je vůbec poprvé co nás napadli na novém území.

Teiji byl zmatený a hned spustil.

 

,,To máme použít i ty nové zbraně?“

 

Ředitel přikývl.

 

,,Jistě.“

 

Teiji začal být nervozní.

 

,,Ale já...my jsme je ještě nedokončili je to moc riskantní! Klidně se to může vše zvrtnout a co se potom stane?Shinigami obsadí celé území a nezbyde ani jeden člověk!“

 

Ředitel si dal ruce v bok a nasadil přísný výraz.

 

,,Teiji tohle mě absolutně nebaví už jednou jsme to probírali,prostě je použijete a hotovo!“

 

,,Ale to nemůžeme nevíme co se může stát!“

 

,,Teiji prostě se použijí a tečka já tu velím a po mém tu taky bude!!“

 

Teiji pevně zaťal pěsti a potichu řekl.

 

,,Dobrá.“

 

Když schůze škončila tak všichni odešli jen jsme tam zůstali my naše parta.Teiji byl naštvaný.Já jsem to pořád nechápala souhlasila jsem s Teijim.Je pravda,že zbraně ještě nejsou zcela hotové netestovali se vůbec takže nevíme co se může stát.

 

Aki kopl do židle co zrovna byla vedle něj.

 

,,Ten ředitel je,ale magor jako Teiji máš úplnou pravdu byl jsem u toho když se vyráběli a žádná neprošla testováním a ani vylepšováním.On nás normálně chce poslat záhuby!“

 

Teiji zvedl hlavu a podíval se na nás a spustil.

 

,,Já u toho už jednou byl já to viděl.Když se začali vyrábět tyto zbraně tak to byl zatajený projekt,protože ty lidi co to vyráběli je vůbec nevylepšili a ani neotestovali.A stala se velká pohroma všichni to zatajili a řeknu vám nebyl to moc pěkný pohled.Nedokážu to popsat přesně co se stalo,ale toto je ta hrozba,která se bude už podruhé opakovat!“

 

Všichni jsme se zděsili co se stane nikdo nečekal,že toto bude konec našeho území.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář